Rv 29+5

Tuli tuossa viikonloppuna taas osteltua sitten kaikenlaista pientä ja suurta: Eteinen sai uudet matot, valkoinen kahviastiasto joka on muuten aivan hana noiden parittomien ja värillisten kuppien jälkeen, vauvalle patjansuojusta, kylpypyyhettä, puhallettava alusta hoitopöydälle joka laitetaan sitten pehmeän kankaan sisään ja säilytyslaatikoita että saatiin noiden kaappien sisältöä vähän paremmin järjestykseen. Kyllä muuten lähti taas paljon tavaraakin roskiin Nolostunut Ja Hemtexissä oli -40% ale ja sieltä bongasin aika värikkäät punaisen valkoiset lehtiverhot.

Sitten tuon kauppakierroksen jälkeen istahdin Kodin 1:sen kahvioon kaffelle ja suklaaleivokselle, ah... Hymy

 

Pesin myös viikolla vauvan minivaatteet puhtaiksi ja tässä joku päivä voisinkin sitten järjestellä niitä hoitopöydän laatikkoon jonka hommasimme sunnuntaina. Huomasin juuri että noita ensivaatteita on todella vähän että niitä tarvitaan sitten lisää mutta kyllähän tässä ehtii vielä... kaikkia muita kokoja kyllä löytyy jo jonkin verrankin ja juuri viime viikolla löysin lähikirppikseltä aivan ihanat potkupuvut sekä pikkuiset housut.

 

On tässä tosiaan tullut touhuttua tämän kodin ympärillä... ihan mieletön pesänrakennusvietti ollut käynnissä ja nyt alkaa näyttämään ihan mukavalta. Voisin sanoa että me jopa jo viihdytään kodissamme kun saimme niitä mustia huonekaluja pois ja vaaleaa tilalle. Peukullekin on kaikki tarpeellinen hommattuna ja kun jotain puuttuu vielä niin ne saa helposti kaupasta... sellaista pikkutavaraa vain, joten valmiina ollaan... tervetuloa Peukku Nauru

Ehkäpä ihan hyvä että tulikin nyt touhuttua ettei sitten loppuviikoilla tarvi stressata tästä kodista, silloin ollaan vain ja rentoudutaan... raskas urakka vielä edessä... näin olen ainakin päättänyt itselleni.